Logotyp Skolval 2022

Registrera skola

Hej och välkommen till Sveriges största demokratisatsning för unga! Vi är så glada för att ni vill vara en del av Skolval 2022. Ni kan arbeta med skolvals- och demokratifrågor när som helst med hjälp av vårt material på mucf.se/demokratipaketet. Själva skolvalet, där eleverna röstar, ska ske mellan 17 augusti och 7 september . Vi har utökat denna tid jämfört med tidigare skolval för att ge er skolor en större flexibilitet.

Kom ihåg att vi på MUCF finns med och kan ge er stöd på många olika sätt. Nu kör vi!

Skolans namn* 

Antal elever som kan delta i Skolval 2022

Endast röster från årskurs 7-9 och gymnasiet ska rapporteras in till Skolval 2022. Röster från andra elever måste hanteras och räknas separat.

Årskurs 7-9, antal elever
Gymnasiet, antal elever
Annat, antal elever
Om annat, vilka årskurser?

Skolans adress

Ange skolans adress

Adress*
Postnummer*   Ort 
Kommun

Leveransadress

För att få valsedlar och annat material krävs en leveransadress, vilken ofta är en annan än skolans adress. Observera att vi inte kan leverera till box-adresser och att postnumret inte alltid är detsamma som vid vanlig post. Berätta för vaktmästare eller receptionist i förväg att leverans kommer att ske och ange vem som ska ta emot leveransen på skolan.

Ange också e-post för digital leverans av digitalt informationsmaterial.

Leveransmottagare*
  
Leveransadress*
Postnummer*   Ort 
Kommun
E-post för digital leverans*

Ange även epost till skolledare/rektor så att vi kan skicka digitalt informationsmaterial.

E-post skolledare/rektor#

Ansvariga arrangörer

Skolval arrangeras av elever och lärare tillsammans. Ange den elev och lärare som ansvarar för ert skolval. Ni kan ändra ansvarig elev respektive lärare om ni skulle behöva det.

Arrangörer och kontrollant kan inte vara samma person.

För att vi ska kunna komma i kontakt med er inför valet är det viktigt att vi får korrekta e-postadresser och telefonnummer.

Ansvarig elev

Namn*
Telefon*
E-postadress*

Ansvarig lärare

Namn*
Telefon*
E-postadress*

Ansvarig kontrollant

Kontrollantens uppgifter är att övervaka valet, leda röstsammanräkningen och rapportera in valresultatet. Kontrollanten ska vara myndig senast under valdagen.
Arrangör och kontrollant kan inte vara samma person.

Namn*
Telefon*
E-postadress*

Observera att inloggningsuppgifter för att ändra anmälningsuppgifter och inrapportering av valresultat via skolval.mucf.se skickas ut via e-post. Fyll därför i en korrekt e-postadress och spara inloggningsuppgifterna efter att ni mottagit dem.

MUCF kommer att spara de personuppgifter som du anger när du skickar in anmälan till myndigheten. Myndigheten behandlar personuppgifterna i enlighet med den rättsliga grunden myndighetsutövning och allmänt intresse.

Skriv ut formuläret