E-postadress: Lösenord: Nytt lösenord

Välkommen till MUCF:s ansökningssystem

Här kan du söka bidrag eller lämna en intresseanmälan. Du kan också redovisa bidrag.

Logga in

För att logga in i systemet behöver din organisation ha ett konto. Och du behöver vara registrerad som kontaktperson för det kontot.

Du loggar in med ditt användarnamn som är din e-postadress och det lösenord som tilldelats dig och ska ha skickats till den e-postadressen när du lades till som kontaktperson.

Ny användare?

Har din organisation inte redan ett konto kan du skapa ett. Klicka då på knappen Skapa konto högst upp till höger. Du kan då lägga till dig själv som kontaktperson. Om din organisation redan har ett konto kan en redan befintlig kontaktperson för det lägga till dig som kontaktperson för organisationen.

Din organisation behöver bara ha ett konto, även om ni är flera kontaktpersoner som ska skicka in olika ansökningar/intresseanmälningar via systemet.* Kontrollera gärna om ni redan har ett konto innan du registrerar ett nytt. Fråga kollegor eller styrelseledamöter. Om organisationen har ett konto sedan tidigare ska du använda det.

*Olika verksamheter eller förvaltningar inom en större kommun kan behöva registrera egna konton, istället för ett gemensamt, beroende på hur organisationen ser ut.

Redovisa ett bidrag

Logga först in i systemet. Då ser du en lista med alla ansökningar som ni inom er organisation har skickat in via systemet. Klicka på knappen Slutrapport bredvid den ansökan ni fått beviljad och vill redovisa.

Just nu kan du söka de här bidragen:

Organisationsbidrag för hbtq-organisationer 2024
Ett stöd till homosexuella och bisexuella, transpersoner eller personer med könsöverskridande identitet eller uttryck.
Ansökningstid från den 7 juni 2023 till och med den 1 september 2023
Titta på formuläret
 
Organisationsbidrag för etniska organisationer 2024
Organisationer som arbetar med språk, kultur, identitet och med delaktighet i samhället är välkomna att söka det här bidraget.
Ansökningstid från den 7 juni 2023 till och med den 1 september 2023
Titta på formuläret
 
Organisationsbidrag för barn- och ungdomsorganisationer 2024
Statsbidraget till barn- och ungdomsorganisationer är ett sätt att stödja ungas ideella engagemang.
Ansökningstid från den 7 juni 2023 till och med den 1 september 2023
Titta på formuläret